Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έξω οι φασίστες και οι κομμουνιστές από τα σωματεία!

Έξω οι φασίστες και οι κομμουνιστές από τα σωματεία!
Ναι! Ακριβώς με αυτόν τον τρόπο απάντησε ένας «δημοκράτης» σε ανακοίνωση ταξικών δυνάμεων που ζητούσε να μην γίνει δεκτή η συμμετοχή φασιστικής παράταξης σε εκλογές σωματείου. Ο  αθεόφοβος αυτός θεομπαίχτης έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τους αγωνιστές για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο με τους φασίστες υπερασπιστές των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου, ταυτίζοντας τον κομμουνισμό με τον φασισμό. Ο αγράμματος αυτός προβοκάτορας έβαλε αυτούς που πολέμησαν να διώξουν τον Γερμανό κατακτητή στο ίδιο τσουβάλι με τον Γερμανό κατακτητή!
Ο πολιτικός απόγονος αυτών που άνοιξαν τον δρόμο στον φασισμό με τη δημοκρατία της Βαϊμάρης ταύτισε τον Ρίτσο με τον Χίτλερ, τον Βάρναλη με τον Ες, τον Πικάσο με τον Χίμλερ, τον Μπρεχτ με τον Γκέρινγκ, τον Χέμινγουεϊ με τον Γκέμπελς!
Άξιος ο μισθός των «δημοκρατών» αριστεροκεντροδεξιών που θέλουν να πετάξουν έξω από τα σωματεία τις ταξικές δυνάμεις, ώστε να μπορούν να τα μετατρέψουν πιο εύκολα σε εργοδοτικά σωματεία στην υπηρεσία των αφεντικών, εξυπηρετώντας τους ίδιους ακριβώς δηλαδή σκοπούς που εξυπηρετούν και οι φασίστες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....