Ο αυνανισμός και η μακροζωία…


Σύμφωνα με μελέτη, την οποία μόνο οι «αριστεροί» είδαν και κανένας άλλος δεν είδε, ένας αυνανισμός προσθέτει δύο ημέρες ζωής στον αυνανιζόμενο! Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς οι «αριστεροί» έχουν γίνει ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Το πρόβλημα είναι ότι στην περίπτωση τους εκείνο το «είπαν του τρελού να χέσει κι αυτός απ' τη χαρά του ξεκωλιάστηκε» επιβεβαιώνεται περίτρανα!
Επειδή λοιπόν τους είπαν το μυστικό της μακροζωίας, δεν λένε να σταματήσουν να αυνανίζονται και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση και πάνω μας! Ένας εξ αυτών λοιπόν δήλωσε σε ζωντανή μετάδοση ότι οι αγρότες δεν είναι όπως ήταν οι αγρότες του προηγούμενου αιώνα, αλλά είναι επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται εργάτες γης όπως γινόταν στην Μανωλάδα!
Ο «Αριστερός» λοιπόν τσουβάλιασε όλους τους αγρότες και τους βάφτισε επιχειρηματίες προκειμένου να στρέψει τον υπόλοιπο λαό εναντίον τους και εναντίον των κινητοποιήσεών τους γιατί οι αγώνες τους δεν έχουν να κάνουν με το ψωμί τους αλλά με το παντεσπάνι τους! Ο τύπος που μας σβερκώθηκε εξαιτίας και της στήριξης των αγροτών, τώρα τους σταυρώνει σε ζωντανή μετάδοση χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς καμία ντροπή!
Το πρόβλημα με τους «αριστερούς» όσον αφορά τον αυνανισμό, είναι ότι τους είπαν τη μισή αλήθεια! Η άλλη μισή αλήθεια που δεν τους είπαν, είναι ότι ο αυνανισμός τυφλώνει, πράγμα που φαίνεται ήδη πολύ έντονα στην αφεντομουτσουνάρα τους!

Σχόλια