Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το σοσιαλιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ αποφασισμένο να τσακίσει την αντεπανάσταση!

Το σοσιαλιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένο να τσακίσει αυτούς που θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στη σοσιαλιστική οικοδόμηση! Ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο αριστερό κόμμα που κυβερνάει τη χώρα, δεν διαπραγματεύεται με κανέναν την πορεία προς τον κομμουνισμό και δεν πρόκειται να ανεχτεί κανέναν που θα αποπειραθεί να την ανακόψει! Το σοσιαλιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταματήσει την προσπάθεια απαλλοτρίωσης της ιδιοκτησίας και κοινωνικοποίησής της!
Επειδή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πραγματικά σοσιαλιστικό κόμμα, κοινωνικοποιεί τα σπίτια του κοσμάκη κι όχι τα εργοστάσια των πλουτοκρατών που χτίστηκαν και συντηρούνται με το αίμα του κοσμάκη! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαπραγματεύεται την κοινωνικοποίηση της λαϊκής κατοικίας! Η λαϊκή κατοικία πρέπει να κοινωνικοποιηθεί περνώντας στις τράπεζες και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην προμετωπίδα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ θα τσακιστεί!
Η απόπειρα αντεπανάστασης δεν θα περάσει! Γι’ αυτό μπορεί η κρατική μηχανή να σήκωσε τα χέρια ψηλά σε έναν πόντο χιόνι, αλλά ενώ είχε τα χέρια ψηλά στο χιονιά τα κατέβαζε για να στείλει κλήσεις σε απολογία στους αντεπαναστάτες που ξεσηκώθηκαν να ανατρέψουν την προσπάθεια κοινωνικοποίησης των κατοικιών, σταματώντας το θεάρεστο σοσιαλιστικό έργο των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας!
Ελπίζουμε ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο ύψος των  περιστάσεων «μπουζουριάζοντας» όσους αντιδρούν στην κοινωνικοποίηση των λαϊκών κατοικιών και στέλνοντάς τους στην Μακρόνησο για να ησυχάσει και να ξεβρομίσει ο τόπος! Είθε η πρώτη πραγματική απόπειρα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στον κόσμο να μην ανατραπεί από τους εγκάθετους της δεξιάς, για να μπορέσουν οι περισσότεροι Έλληνες να ζήσουν την κοινοκτημοσύνη των παγκακιών, των σταθμών του μετρό, των στοών και των δρόμων ως ρακοσυλλέκτες!
Σοσιαλιστική οικοδόμηση χωρίς θυσίες δεν γίνεται! Άσχετο εάν οι μπουρτζόβλαχοι δεν καταλάβαιναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά μιλούσε για ανθρωποθυσίες λαϊκών και όχι για θυσίες νοικοκυραίων! Γίνεται να θυσιαστούν οι νοικοκύρηδες;! Οι βρωμοπόδαροι είναι πολλοί και αναλώσιμοι!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....