Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Ρουπακιάδες ντύθηκαν αγανακτισμένοι γονείς!

Οι Ρουπακιάδες άνοιξαν το Τριώδιο πολύ νωρίς φέτος! Αποφάσισαν να βγάλουν από επάνω τους τις καρναβαλικές στολές με τις σβάστικες και τον Χίτλερ και να φορέσουν τις στολές των αγανακτισμένων γονιών! Βλέπεις, αλλιώς είναι να φωνάζει «έξω τα προσφυγόπουλα από τα σχολεία» ένας ναζί κι αλλιώς είναι να το φωνάζει ένας γονιός! Αλλιώς είναι να φωνάζει ένας δολοφόνος «τα προσφυγόπουλα είναι μολυσμένα» κι αλλιώς να το φωνάζει ένας γλυκύτατος και «καλότατος» γονιός!
Έτσι οι Ρουπακιάδες έβγαλαν τις καρναβαλικές ναζιστικές στολές τους και ντύθηκαν άνθρωποι για να παραστήσουν τους γονιούς! Το δυστύχημα γι’ αυτούς ήταν ότι για να παραστήσουν τους ανθρώπους πρέπει εκτός από αλλαγή καρναβαλικής στολής να αλλάξουν και φάτσα ή να φορέσουν μάσκα γιατί αλλιώς καρφώνονται! Ευτυχώς δεν τους κόβει τόσο! Ανάμεσα λοιπόν στις υπόλοιπες φάτσες με τις γονεΐστικες στολές έβλεπες να φιγουράρει ως φάτσα γονιού και μία διάσημη φάτσα! Από πού διάσημη;! Από τις φωτογραφίες με τον δολοφόνο του Φύσσα! Ναι! Ο τύπος που παρίστανε τον γονιό εικονίζεται πολλάκις δίπλα στον φονιά! Ο τύπος που καμάρωνε δίπλα στον φονιά σε φωτογραφίες με καρναβαλίστικες φασιστικές στολές, φόρεσε τη στολή του γονιού για να μπουκάρει στο σχολείο παριστάνοντας τον αγανακτισμένο!
Είναι απολύτως σίγουρο βέβαια ότι τα επεισόδια θα είχαν αποφευχθεί, παρά τις διαθέσεις των ναζιστών που ντύθηκαν γονείς για να μπουκάρουν στο σχολείο, εάν κάποιος είχε την προνοητικότητα να μοιράσει μπανάνες στους αγανακτισμένους!
Σ. ΣηρούςacebookΑνταλ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....