Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρ. Κορτζίδης και Γ. Κωνσταντάτος έγιναν «Μαλλιά κουβάρια»!

παραθέτουμε την ανακοίνωση απο την Οργάνωση Μελών Ελληνικού-Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ που είδαμε στο sinergasia.gr

«Ο κ. Κωνσταντάτος το πρωί κατέθετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ το απόγευμα στο Δ.Σ. έβριζε ασύστολα τους αντιπάλους του και επιχειρούσε να φιμώσει πολίτες που του ασκούν κριτική, δυναμιτίζοντας για ακόμα μια φορά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μα ς με αποτέλεσμα να μη συζητηθεί κανένα θέμα της ημερήσιας διάταξης» σημειώνει η τοπική Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν σημειώνουν ακόμα:
«Το ίδιο έργο και λάσπη τα ξαναείδαμε όταν δίωκε τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης, δεν φρόντισε όμως με τον ίδιο ζήλο να ενημερώσει ότι ο Δήμος έχασε και τα δύο δικαστήρια.
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και απέναντι στους δημάρχους των γειτονικών Δήμων Αλίμου και Γλυφάδας, σβήνοντας οριστικά τα ελπιδοφόρα χαμόγελα των πρώτων συναντήσεων μετά την εκλογή τους.
Είναι όμως απολύτως συνεπής με τη μέχρι τώρα πορεία του ως δημάρχου της πόλης μας που ξεκίνησε τη θητεία του με ύβρεις, λάσπη και απειλές, τακτική την οποία ακολουθεί απαρέγκλιτα».
Προτρέπουν μάλιστα το δήμαρχο «αντί να κάνει μηνύσεις και να φωνασκεί» να απαντήσει «αν ωφελεί ή ζημιώνει το Δήμο η προσπάθειά του να γίνει ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων εντός των ορίων του Δήμου και όχι σε χώρο του πρώην αεροδρομίου, όπως προτείνουν οι άλλοι δήμαρχοι και η Περιφέρεια Αττικής».
Η Οργάνωση Μελών Ελληνικού-Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι «η στάση και οι παλινωδίες του κ. Κωνσταντάτου σαφέστατα ζημιώνουν το Δήμο μας και καταφανώς ωφελούν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του επενδυτή και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν έτσι του κάνει το χατίρι».
Και καταλήγει: «Πλανάται αν νομίζει ότι με τέτοια κολπάκια μπορεί να διαγράψει τον πολιτικό διάλογο , την πολιτική αντιπαράθεση, τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών για ενημέρωση, τον σεβασμό στην άλλη άποψη και ως αυτοκράτορας μόνο να διατάζει.

Για μας τα προβλήματα δεν λύνονται με μηνύσεις και προσπάθειες εκφοβισμού, αλλά με διάλογο και επιχειρήματα και κυρίως με τους αγώνες μαζί με τον κόσμο».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....