Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φοβερές αποκαλύψεις Τσίπρα!

Ο Τσίπρας αποκάλυψε στον Βασίλη Λεβέντη ότι οι δημοσκοπήσεις τον ρίχνουνε! Όχι τον Τσίπρα! Τον Λεβέντη ρίχνουνε κι αυτό το ήξερε ο Τσίπρας και το αποκάλυψε στον Λεβέντη,  ο οποίος έχει ένα όνειρο όταν θα γίνει πρώτο κόμμα! Προς το παρόν αυτό που θέλει ο Βασίλης Λεβέντης είναι να διπλασιάσει το 4% και να το κάνει 8%! Προφανώς από αυτά που θα του εκμυστηρεύτηκε ο Τσίπρας, ο Λεβέντης δεν ελπίζει να γίνει άμεσα ο πρώτος κόμμας! Αυτό θα συμβεί στο μέλλον! Όπως φαίνεται ο Λεβέντης έχει βάλει πλώρη να συναγωνιστεί σε μακροβιότητα εκείνον που καταριόταν κι εκείνος κοντεύει να περάσει στα χρόνια και τον Μαθουσάλα!
Το βασικό όμως είναι ότι ο Βασίλης Λεβέντης έχει ένα όνειρο! Λεβέντης have a dream! Τον Λεβέντη σε ρόλο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δεν τον περιμέναμε! Τώρα βέβαια το όνειρο του Λεβέντη μάλλον δεν έχει καμία σχέση με το όνειρο του Κινγκ! Ο Λεβέντης μάλλον ονειρεύεται μια Ελλάδα χωρίς καθόλου συντάξεις!
Ο Θεός να μας φυλάει από τα όνειρα του Λεβέντη και από αυτούς που ο Τσίπρας του αποκάλυψε ότι θα τον ψηφίσουνε και θα τον ανεβάσουν στο 8%!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....