Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Άδωνις Αντετοκούνμπο…

Ο πωλητής βιβλίων με το κιλό έσπευσε να συγχαρεί τον Αντετοκούνμπο γιατί «έβαλε τα γυαλιά» σε πολλούς που παριστάνουν τους πατριώτες αρνούμενος να βεβηλώσει την Ελληνική σημαία, υπογράφοντάς την.
Ο Άδωνις Αντετοκούνμπο είναι αυτός, που εκτός από το ρατσιστικό – φασιστικό δηλητήριο το οποίο ρίχνει όποτε του δίνεται κι όποτε δεν του δίνεται η ευκαιρία, ο οποίος γυρόφερνε σε διαδηλώσεις με το σύνθημα «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»!
Ο Άδωνις Αντετοκούνμπο στέρησε με την στάση του την Ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα της ψήφου από τον Γιάννη.
Ο λαϊκισμός του Άδωνι Αντετοκούνμπο είναι γνωστός τοις πάσι! Για να πουλήσει βιβλιαράκια και να συλλέξει «ψηφαλάκια» όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει! Αφού λοιπόν έπρεπε να επαινέσει και τον Γιάννη, το έκανε κι αυτό!
Το μόνο που έλειπε από τον Γιάννη ώστε να οδηγηθεί να κόψει τις φλέβες του, ήταν εκτός από τον Άδωνι Αντετοκούνμπο να τον επαινέσει και ο Μιχαλοφύρερ Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν τον ήθελε στην εθνική ομάδα διότι δεν ήθελε στην εθνική μαϊμούδες!
Εμείς τον Γιάννη τον λογαριάζουμε για αδερφό μας, όπως αδερφό μας λογαριάζουμε τον κίτρινο, όπως αδερφό μας λογαριάζουμε τον Σύριο, τον Αφγανό και τον Πακιστανό προλετάριο πρόσφυγα ή μετανάστη! Μαϊμούδες λογαριάζουμε όσους λογαριάζουν τον Γιάννη για μαϊμού! Προπαντός τα δύο προαναφερθέντα φασισταριά δεν τα λογαριάζουμε ούτε για μαϊμούδες! Τα λογαριάζουμε για στάδια της οπισθοδρόμησης του ανθρώπινου είδους προς το επίπεδο της αμοιβάδας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

Το PornHub έπαθε CIA: Από τον Απρίλιο θα ζητάει ηλικία, τηλέφωνο και διεύθυνση

Aς μην λέμε ψέματα μεταξύ μας. Σύμφωνα με εκατοντάδες έρευνες εκεί έξω, οι άντρες σκεφτόμαστε το σεξ 233 ώρες το 24ωρο. Μέσα σε αυτές τις ώρες, όταν δεν κάνουμε σεξ με εκείνη κάνουμε μόνοι μας. Και πολύ μας αρέσει που υπάρχει αυτός ο μαγικός κόσμος της τσόντας, έτσι για να σπάει η μονοτονία και να βρίσκουμε ολιγόλεπτη παρηγοριά σε εκατομμύρια βίντεο. Πάνε αυτά όμως. Τέρμα οι μαλακίες. Κυριολεκτικά. Όσοι κάνατε το λάθος να αφήσετε την Ελλαδίτσα και να αναζητήσετε την τύχη σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την κάτσατε. Από τον Απρίλιο τίθεται σε εφαρμογή το AgeID System. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βλέπεις πορνό ΜΟΝΟ κάνοντας login και αφού δώσεις αριθμό κινητού, διεύθυνση και ηλικία. Γιατί γίνεται αυτό; Για να μην μπαίνουν οι πιτσιρικάδες κάτω των 18 σε ιστοσελίδες. Όποιος κάνει το λάθος να κάνει τσατσιά στην Κυβέρνηση, πέφτει πρόστιμο 250.000 λίρες. Και εκεί δεν είναι όπως εδώ που λες «έχω θείο στην Ασφάλεια». Σου παίρνει ο διάολος τον πατέρα. Αυτή η αλλαγή είναι στα πλαίσια της νομοθεσίας για το …