Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κ. Πρέκας: Ακροδεξιό γελοίο ρεντίκολο (Βίντεο)

Απ’ όλα τα νούμερα που κυκλοφορούν στα τηλεοπτικά κανάλια πρώτο και καλύτερο είναι ο Κ. Πρέκας και μάλιστα ασυναγώνιστος.

Και φυσικά ο ζήλος του στην υπεράσπιση των «πατριωτικών ιδεών» και της ελληνοχριστιανικής ηθικής δεν περνάει απαρατήρητος τουλάχιστον απ’ όσους εμφορούνται από τα ίδια «εθνικά ιδανικά».

Αν δεν το ξέρετε ο Κ. Πρέκας πήρε μετάλλιο για να « τιμηθεί για την υπεράσπιση των εθνικών ιδεών» από τον «Πανελλήνιο Σύνδεσμο Μαχητών και Φίλων της "Χ"». 
Πρόκειται για έναν σύλλογο που αποτελείται από τους Χίτες και τους επιγόνους τους. (Οι Χίτες ήταν γερμανοντυμένα καθάρματα που εξοπλίστηκαν και συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές πολεμώντας το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ).

Αυτός ο ακροδεξιός γελωτοποιός ανέλαβε για άλλη μια φορά χτες να μας κάνει «ανάλυση» της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης και ανάμεσα στα άλλα μας είπε ότι δεν είναι ομοφοβικός αλλά «δε θέλω να υπάρχει στην Ελλάδα αυτό το είδος των ανθρώπων», εννοώντας τους ομοφυλόφιλους. Οχι αυτός .δεν μας είμαι ότι είναι άρρωστοι και μάλιστα από μεταδοτικό νόσημα σαν τον Γιακουμάτο αλλά αρκέστηκε να μας πει ότι οι ομοφυλόφιλοι  «εκβιάζουν και παρασύρουν παιδιά στον όλεθρο» 

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε το παραμικρό παρά μόνο ότι άτομα με τις απόψεις Πρέκα είναι αγαπημένα των τηλεοπτικών εκπομπών.

Τώρα θα πείτε τα κανάλια που φιλοξενούν αυτό το ακροδεξιό ρεντίκολο και τα φιντάνια του είδους του, διαφορετικό επίπεδο έχουν από τους καλεσμένους τους; Σωστό κι αυτό


βαθύ κόκκινο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....