Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

Γράφει ο active citizen cris

Σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει εδώ και 7-8 χρόνια και που ο λαός έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί πολύ πιο πριν γιατί θα μπορούσε να είχε δει τι ερχόταν (βλέπε απίστευτη διαφθορά σ όλο το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, πυραμίδες μέσω χρηματιστηρίων, ολυμπιακά έργα που στοίχησαν στο πολλαπλάσιο των προυπολογισμών τους κλπ) 
  1. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που σ αυτή τη χώρα δεν έχει πληρώσει κανένας !!!
  2. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που αυτο το κράτος δεν κατάφερε να πάρει πίσω ούτε ευρώ από τα κλεμμένα.
  3. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που δημόσιος λειτουργός που έχει κατακλέψει το κράτος και είναι φυλακή συνεχίζει να παίρνει το μισθό από την υπηρεσία του.
  4. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται από το δημόσιο χωρις να έχουν προσφέρει μιας ώρας εργασία.
  5. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που ακόμα τώρα ο κάθε βουλευτής,Δήμαρχος κλπ  κατοχυρώνει δικαίωμα συνταξιοδότησης με 2 βουλευτικές περιόδους.
  6. ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που άνθρωποι που δούλευαν σε ενώσεις και συνεταιρισμούς (παρεπιπτόντως σχεδόν ολοι ειναι χρεοκοπημένοι) , ΔΕΚΟ η πρώην ΔΕΚΟ έχουν πάρει σύνταξη απο τα 40 τους.
  7. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που την χώρα μου κυβερνάνε 3 οικογένειες και 2 γραφεία εδω και 70 χρόνια.
  8. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ που βλέπω να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες του λαού οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και σαράντα χρόνια (αν μη τι άλλο ο ρόλος τους ελέγχεται)
  9. -ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ πάρα πολύ αυτό "των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων" Οι αγρότες έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις στις 25 του Γενάρη, οι συνταξιούχου καταβαίνουν σε απεργία στις 20 του Μάρτη, Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει τετράωρη στάση εργασίας κάπου στα μέσα του καλοκαιριού, Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει απεργία την Πέμπτη 2 Φλεβάρη (για να το κάνουμε και τριήμερο διακοπών)
Μου μοιάζει σαν να έχει πάρει φωτιά το σπίτι μου και κλείνω ραντεβού με την πυροσβεστική να έρθει στις 10 του άλλου μήνα να το σβήσει. Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι παίρνουμε σ αυτή τη χώρα;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....