Το Eλληνικό "αδερφάκι" του facebook

Καθώς ψάχναμε στο διαδίκτυο πέσαμε πάνω σε μια σελίδα που λέγετε tsarka. Μοιάζει αρκετά με το facebook αλλά δεν πειράζει για εμάς η προσπάθεια μετράει.
οι διαχειριστές της ιστοσελίδας πάντως λένε:
To Tsarka ειναι το ελληνικό κοινωνικο δικτυο, που φιλοδοξεί να ενώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων της διασποράς των 5 ηπείρων, αλλά και όλους τους μη Έλληνες φίλους παγκοσμίως, καθως επισης και την προβολή της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Είναι το δίκτυο όσων ειναι Έλληνες,νοιώθουν Έλληνες ή θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα. Είναι το μέσο δικτύωσης ανθρώπων που έχουν ως κοινό σημείο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει αξία που πρέπει να αναδείξουμε.Άνθρωποι που έχουν κάτι να πουν, επιχειρήσεις που άνοιξαν δρόμους, επιστήμονες που πρωτοπόρησαν, εκπαιδευτικοί που δίδαξαν ανά τον κόσμο είναι εδώ. Η διασύνδεση, η επικοινωνία και η θετική ενέργεια είναι σήμερα πιο σημαντικές από ποτέ. 

To Tsarka απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται με σελιδες,blog,διαφορα θέματα φόρουμ,εικόνες,βίντεο,μουσική. Στο Tsarka μπορείτε δηλαδή να δημιουργησετε την σελιδα σας,το blog σας,να ανεβάσετε βίντεο από youtube ή άλλες ιστοσελίδες που καλύπτουν αυτή σας την ανάγκη.

Σχόλια